Bet med cashout

 

Noen ganger når man spiller på en fotballkamp eller en annen idrettsbegivenhet kan det være lenge å vente på at avgjørelsen faller. Ikke alle er like tålmodige mens de venter, selv om noen plasserte veddemål øker engasjementet og spenningen. Samtidig er det ikke alltid at ting utvikler seg slik man trodde da man plasserte veddemålet heller. Enten man blir utålmodig eller det går mot tap av innsatsen, er det fint at det finnes noe som kan lindre dette. Det er der det som kalles cashout kommer inn i bildet.

Dette er cashout

De som kikker innom hos bookmakere ser at cashout blir mer og mer utbredt innenfor sportsbetting. Enkelt sagt er det den siste trenden innen odds. Det er noe som bookmakerne tilbyr slik at man kan få en gevinst før idrettsbegivenheten er ferdig. Eller en mulighet til å redusere tapet før idrettsarrangementet er over. Cashout kom først i fotball, men er nå også mulig innenfor flere idretter som baseball, ishockey, handball, basketball og tennis. Er man stor fan av Premier League tilbys dette jevnt over på alle fotballkamper. For en full oversikt over hva som finnes av cashout må man bare titte innom bookmakeren for å se på hvilke idrettsbegivenheter dette tilbys.

Hent gevinsten før kampen er ferdig

Med cashout får man sjansen til å ta ut gevinsten av fotballkampen tidlig og avslutte spillet før kampen er over. Eller ta tapet og få noen av pengene tilbake i stedet for å vente til fotballkampen er over og tape alt. Hvor mye penger man får tilbake er opp til bookmakeren. Det kommer an på hvilke odds det kan spilles til live. Oddsen kan nemlig endre seg drastisk før- og underveis i spillet, siden det beror på hvordan lag og utøvere presterer.
En bookmaker kan tilby cashout på både pre-match og livebet. Det er sjeldnere på liveodds og da kun på singelspill. På odds kan man også få cashout på kombinasjonsspill. Ønsker man å ta cashout trykker man bare på knappen for dette i sportsbooken til bookmakeren. Deretter tilbys man en sum for å avslutte spillet. Aksepteres denne avsluttes spillet. Deretter har bookmakeren ingen ytterligere forpliktelser i forhold til det opprinnelige veddemålet.

Fordeler med cashout

For spillerne er det flere fordeler med cashout. Man kan avslutte veddemålet tidlig om det neppe blir en suksess og redusere tapet. Eller man kan ta ut en redusert gevinst før idrettsbegivenheten er over. Uansett kan disse pengene reinvesteres tidligere i nye bet som kanskje gir større suksess. Om man ønsker det.

            

nordicbetlogga

100% odds bonus opptil 4 000 kr. 50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.
Gå til Nordicbet ...

comeon

ComeOn dobler ditt innskudd opp til 5000 norske kroner.
I tillegg får du 50 kr helt gratis på Jackpot 6000
Gå til ComeOn ...

betsafesmall

100% oddsbonus opptil 4.000 kr ekstra
Gå til Betsafe...

unibetthumb

Unibet odds bonus 200% opptil 1000 kr
Gå til Unibet ...

betssonthumb

Nye Betsson spillere får 100% bonus opp til 5000 NOK Betsson Odds.
Gå til Betsson ...

mobilbetlogo

Alle nye spillere hos Mobilbet får  opptil 2 000 kr oddsbonus + 200 freespins.
Gå til Mobilbet...

folkeautomaten

Folkeautomaten er et casino som spesielt er laget for nordmen og har norske kampanjer med litt ekstra gode tilbud. 100% oddsbonus opp til 500 kr.
Gå til folkeautomaten odds..


Beste Bet Sider   Betting på nettet   Vinn med velkomstbonusenweb analytics