Betting på nettet

Betting er det engelske ordet for veddemål, og er gjerne ensbetydende med oddstipping. Dette innebærer at man tipper resultatet av ett eller flere veddemål, som regel innen sport. Oddsen avgjøres av spillstedet på forhånd, og det er denne oddsen som avgjør hvor mye man vinner hvis man har tippet riktig. Tipper man feil vinner taper man hele beløpet, uavhengig av hva oddsen er. Det kan tippes på en rekke ulike sporter, og på det finnes normalt mange forskjellige spilltyper for hver sportsbegivenhet. Det er dessuten mulig å spille på flere ulike begivenheter samtidig, i såkalte kombinasjonsspill. Den nyeste trenden innen oddstipping er live-spill. Dette innebærer at man spiller på sportsbegivenhetene mens de pågår, slik at man kan basere spillet sitt på det som allerede har skjedd.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 2000 NOK
4
opptil 2.100 kr
5
1000 NOK

Tipping på fotball og andre sporter

Betting på nettet

Fotball er utvilsomt den mest populære sporten å tippe på, og den man finner flest spillmuligheter innen. For hver enkelt fotballkamp finnes det nærmest utallige fotballbetting spillmuligheter. Dette inkluderer blant annet hvilket lag som vinner, hvor mange mål det ene laget vinner med, hvem som scorer første mål og hvorvidt det tildeles straffespark i løpet av kampen. I tillegg finnes det normalt såkalte live-spill som betyr at du kan tippe underveis i kampen. Hvis et lag ligger under kan du for eksempel tippe på at de scorer neste mål, eller at de snur hele kampen og vinner. Stadig flere spillstedet tilbyr dessuten strømming av fotballkamper via betsidene sine. Dermed kan du følge med på spillobjektet mens du tipper! Det tilbys også oddsspill på en rekke andre sporter, inkludert blant annet ishockey, basketball, tennis og langrenn.

Velg oddstilbyder med omhu

Det finnes et nærmest uendelig antall oddstilbydere på nettet, og det kan være vanskelig å vite hvilken man skal velge. Faktisk er det slik at det kan være lurt å spille hos flere selskaper. De aller fleste spillsteder tilbyr ulike velkomstbonuser for å tiltrekke seg nye spillere. Dette kan du utnytte ved å opprette konto flere steder. Videre er det viktig å velge en vel ansett bookmaker slik at du er sikker på at du faktisk får tilbudene og premiene du er berettiget. Oddsen hos de ulike spillstedene varierer dessuten mye, og det lønner seg selvfølgelig å velge selskapene som tilbyr høyest odds. Til slutt handler det om hvilken nettside man er mest komfortabel med å bruke. Ved å prøve seg frem vil man snart kunne finne et spillsted som passer til de behovene man har.