Livebetting – Spill live på sport

Flere og flere norske spillere oppdager fordelene med livebetting, og det har vært en utrolig reise vi har sett de siste årene. Fra å ha et begrenset utvalg av odds live på bare noen få sportsgrener til det faktum at hundrevis av kamper tilbys hver dag. I takt med dette har interessen også fortsatt å øke, og derfor er forholdene for live betting i dag veldig gode. Du har mange sporter å velge mellom, og dette er de mest populære kampene for arrangementer i lavere divisjoner.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 2000 NOK
4
opptil 2.100 kr
5
1000 NOK

Mer action og spenning med liveodds

Alle som velger å satse live, vil legge merke til at det gir mer spenning til den samlede opplevelsen. Det blir mer spennende når du spiller en pågående kamp. Du havner midt i all spenningen og må være forberedt i høyt tempo fordi oddsen endres stadig. Prøv å finne oddsen når de er på sitt høyeste og vær raske når du spiller. En situasjon i kampen kan endre oddsen fullstendig, for eksempel et mål eller en utvisning.

I tillegg gis unike markeder når du satser live. Du kan satse på hvem som blir den neste spilleren som scorer, eller at et lag skal snu kampen. Ofte får du også bedre odds når du satser live. Det er mer usikkert hva som vil skje videre som kan gi deg en fordel. For eksempel kan et favorittlag innrømme et mål tidlig. Da vil oddsen for de som vinnere økes betydelig. Tror du de vil snu kampen, kan det være på tide å plassere et spill.

Live stream – stream live for den perfekte opplevelsen

Det beste du kan gjøre er å kombinere live betting med live stream. Deretter kan du se kampen mens du plasserer oddsen. Kombinasjonen er vanskelig å slå og blant de norske spillerne setter mest pris på når de spiller hos bookmakere. Se på fotball, ishockey og mange andre idretter gratis. Så lenge det er penger på spillbalansen din, eller at du har satset det siste døgnet, har du også rett til å se kampene gratis.

Det er fremfor alt de største spillselskapene som har gode rettigheter og kan vise mye live-streamet sport. Se alt fra Bundesliga til NBA og KHL gratis. Selvfølgelig fungerer Iivestream med alle typer enheter. Så hvis du er borte fra hjemmet og ikke har tilgang til en datamaskin, kan du fremdeles se sport gratis fra mobilen eller nettbrettet. Du vil legge merke til selv at det tilfører en ny dimensjon til livebetting.

Har et budsjett når du spiller live

Siden tempoet er veldig høyt når du spiller live, er det avgjørende at du er forsiktig. Ellers kan det gå veldig fort, og du taper mye penger. Et tips er derfor å sette et budsjett når du spiller. Da vil du ikke tape mer penger enn du planla, men i stedet holde deg på et fornuftig nivå. Ikke forvent å vinne, men se hver seier som en bonus i stedet.

Bruk en bonus på live betting

De fleste bettingselskaper tilbyr en bonus når du registrerer deg som ny kunde. Med en innskuddsbonus får du mer penger å spille for. Andre oddsbonuser som boostede odds, risikofrie spill og free bets gjelder vanligvis ikke live, selv om det er unntak. I stedet er det en innskuddsbonus som du kan bruke når du satser live. Det vil gi deg mer penger å spille for mens du reduserer risikoen. Så lenge du følger reglene angående minimum odds og omsetningskrav, vil du kunne bruke bonusen din på hva du vil, inkludert live betting.