Betting på tennis – beste odds på tennis

Tennis er en sport som har blitt stadig mer populær i Norge. Suksessen til Caspar Ruud har selvsagt gjort at sporten har nådd et bredt publikum. Dette har også gjort at betting på tennis har blitt stadig mer vanlig hos norske bettingselskaper. Vi har sett en bransje med masse odds på tennis og du har derfor utmerkede forutsetninger for å kunne plassere virkelig gode odds på tennis.

Gode odds på tennis her

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 2000 NOK
4
opptil 2.100 kr
5
1000 NOK

Odds på Grand Slam er mest populære

Med unntak av OL er Grand Slam den desidert mest prestisjefylte i tennisverdenen. I løpet av året spilles det fire Grand Slam tennisturneringer. Det handler om Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Disse fire turneringene er det tennisspillere ønsker å vinne mest av alt.

Når det kommer til Grand Slam betting er det mange muligheter for deg som spiller. Du kan satse før turneringene starter på hvem du tror vinner eller når finalen. Det er også spesialiteter hvor du kan satse på hvor langt Caspar Ruud, Djokovic eller en annen stjerne vil gå.

Tennis betting tilbyr mange markeder

Tennis er en perfekt sport for odds og betting på betsider. På hver kamp har du mange alternativer i forhold til forskjellige markeder. Det vanligste er å satse på matchvinnere, hvor du rett og slett satser på spilleren du tror vinner kampen. Men det er mange flere markeder enn det å oppdage.

Du kan satse på massevis av tennis odds og dermed ta del i en spillopplevelse som er noe ekstra. Det er mange andre markeder også. Du kan satse på totalt antall spill eller totalt antall sett som vil bli spilt i kampen. Et annet alternativ er å spille med set handicap eller game handicap. Du har også muligheten til å spille resultat.

Live betting og livestream på tennis

Ønsker du enda mer spenning og action, bør du absolutt prøve live betting på tennis. Da vil du få massevis av odds og unike markeder som ikke er tilgjengelige før kampstart. Stadig flere norske spillere oppdager live betting takket være spenningen det byr på. Fremfor alt er tennis en veldig god sport for liveodds da det skjer mye i en kamp.

Det er også utmerkede forhold for å streame tennis live hos norske bookmakere. De har da tunge rettigheter slik at du kan se live sport helt gratis. Du kan blant annet se Grand Slam-turneringene i tennis og dermed se verdens beste tennis. Fremfor alt er det veldig bra å streame tennis og se kampene samtidig.

I dag lar norske bookmakere deg streame tennis og annen sport fra hvilken som helst enhet. Dette betyr at du kan se tennis i verdensklasse rett fra mobilenheten din. Det vil gi deg en ekstremt stor frihet i ditt tennis betting.

betting på tennis

Caspar Ruud er Norges tennisstjerne

Den store stjernen i norsk tennis er også personen som fikk tennisinteressen til å eksplodere i Norge. Han har allerede klart å vinne virkelig store titler og er rangert som en av verdens tre beste tennisspillere, noe som er imponerende. Det er nok bare et spørsmål om tid før han blir rangert som verdens beste spiller.

Når Caspar Ruud spiller kamper er det nok av odds å oppdage hos norske bookmakere. Følg ham i jakten på de største titlene og oppdag spenningen ved å spille tenniskamper med en norsk stjerne.

Bruk en oddsbonus på tennis

Når du registrerer deg som ny kunde hos et bettingselskap, kan du alltid motta en odds bonus. Dette vil bety at du får mer ut av spillopplevelsen din fordi du lar spilleselskapet dekke deler av innsatsen. Du kan bruke en innskuddsbonus for odds som du vil og dermed bruke den på tennis.

Men det finnes også andre odds bonuser. Er det en stor kamp i en Grand Slam turnering er det som regel ekstra gode tilbud tilgjengelig. Det kan dreie seg om risikofrie spill, boostede odds eller andre bonuser. Uansett bør du alltid sjekke vilkårene og betingelsene for bonusene dine for å ha en fullstendig oversikt over hva som tilbys.

Oppsummering av tennis betting

Tennis er en av de beste idrettene når det kommer til betting. Du har dermed utmerkede forutsetninger for å finne gode odds på tennis. Dette gjelder spesielt når det er en Grand Slam-turnering, men det er også andre odds tilgjengelige på vennskapskamper og ATP-turneringer.

Tennis er en god sport for betting fordi det er mange markeder mens det alltid er en vinner i hver kamp. Dermed er det kun to utfall for matchvinnere sammenlignet med tre som i de fleste andre idretter. Oppdag sjarmen med tennis betting i dag og alt som er tilgjengelig hos norske bookmakere akkurat nå.