Vinn med velkomstbonusen

Hos så godt som alle spillselskaper blir man som ny spiller tilbudt en velkomstbonus når man registrerer seg. Dette er noe som bettingsselskapet bruker som et virkemiddel for å lokke til seg nye spillere slik at de velger det aktuelle selskapet i stedet for en av konkurrentene. Slike bonuser er selvsagt helt frivillige og de gis nesten alltid med visse betingelser, men når det kommer til sportsbonuser lønner det seg å benytte seg av tilbudet.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 2000 NOK
4
opptil 2.100 kr
5
1000 NOK

Ekstra vinnersjanser

Når man registrerer seg hos en ny bookmaker ønskes man gjerne velkommen ved å bli tilbudt en sportsbonus i forbindelse med det første pengeinnskuddet man foretar på spillkontoen sin. Som oftest er dette en matchende bonus på 100 prosent, slik at bettingselskapet gir like mye i bonus som man setter inn av midler på kontoen sin. Typisk ligger disse mellom 1000 og 2000 kroner, men det finnes betsider online som tilbyr sportsbonuser opptil 5000 kroner. Andre varianter finnes også, enkelte gir en bonus på hele 500 prosent opptil 500 kroner.

I slike tilfeller gir en hundrings hele 600 kroner å spille for, og det er nettopp grunnen til at man bør takke ja til sportsbonusen. Med bonusen har man plutselig mer penger til spill og det betyr også at man får flere muligheter til å vinne, uten at man behøver å putte inn mer av egne penger og risikere det. Man får flere vinnersjanser ved å spille på bookmakerens regning. Dette er i utgangspunktet helt risikofritt. Risikoen på spillerens side kommer når man skal oppfylle betingelsene som følger med bonusen.

Vinn med velkomstbonusen

Den lille skriften

Bookmakeren deler ikke ut bonusen av ren og skjær veldedighet, men som et virkemiddel for å få nye spillere. Når man mottar en slik kostnadsfri bonus samtykker man også i betingelsene som følger med. Innenfor sports betting betyr det omsetningskrav og minsteodds. Det første er antall ganger bonusen må omsettes før det man vinner med den kan tas ut i ekte penger. Minsteodds er minimumsoddsen det må spilles for mens man gjennomspiller omsetningskravet. På sport ligger gjerne omsetningskravene mellom 5 til 10 ganger bonusbeløpet. Noen ganger inkluderer det også innskuddsbeløpet. Minsteodds ligger typisk i området 1,50 til 2,00.

I praksis betyr dette at en bonus på 1000 kroner med et omsetningskrav på 6 må gjennomspilles for 6000 kroner før eventuelle gevinster vunnet med denne kan tas ut. Og alt dette må være til minsteodds. En aktiv spiller vet at 2,00 i odds ikke er en garantert gevinst. Der ligger risikoen for å tape deler eller hele gevinsten, men samtidig er det dumt å ikke benytte seg av vinnersjansene som følger med en sportsbonus.