Fotball er den store sporten innenfor sportsbetting

Når det kommer til oddsspill er det ingen sport som kan konkurrere med fotball. Det er kongen av sportsbetting. Populariteten er enormt stor og dette gjenspeiler seg også i tilbudet av oddsspill. Tar du en tur innom sportsseksjonen hos nettcasinoene oppdager du raskt at tilbudet er mildt sagt imponerende hos mange av bookmakerne. Elsker du fotball og oddsspill er Eldorado et dekkende navn for tilbudet du finner hos de fleste bettingselskapene når det gjelder fotball.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 2000 NOK
4
opptil 2.100 kr
5
1000 NOK

Dette kan du velge av fotball hos spillselskapene


I likhet med aksjemarkedet er fotball en sport som aldri sover. Er det natt et sted, er det soloppgang, kveld eller ettermiddag et annet sted. Dermed er det alltid fotball på gang ett eller annet sted på jordkloden. Elsker du fotball og betting betyr det at solen aldri går ned og at du alltid finner noe du kan spille odds på. Det er du garantert for Sportsbooken til betsider sover heller aldri. Der er det døgnåpent hver eneste dagen gjennom uken, og spilles det en fotballkamp i nabolaget eller på andre siden av jorden, så er sjansen stor for at en god bookmaker tilbyr deg oddsspill på denne kampen.

Du finner selvsagt alle de store mesterskapene, turneringene og ligaene, men det behøver heller ikke være stort for at bookmakerne tilbyr oddsspill på det. Derfor finner du mye lokal og regional fotball også. Fotball som er like spennende for den engasjert som Premier League, La Liga, OL, VM, EM, Copa America, Champions League og Europa League.

Enkeltkampene har hundrevis av oddsmuligheter


Fotball er verdens største sport og derfor er det mange begivenheter det kan spilles på rundt omkring i verden. Dermed er det også den største sporten innenfor sportsbetting. Det er det også når du tar for deg en enkelt fotballkamp, for det er utrolig mye det kan spilles odds på i forbindelse med en fotballkamp. Det er mildt sagt imponerende og tilsynelatende er det bare fantasien som begrenser hva du kan spille odds på i forbindelse med en fotballkamp.

De mest populære fotballkampene har mellom 100 til 500 enkelthendelser som du kan spille odds på. Om du ikke finner noe interessant å plassere et veddemål eller to på da, så er kanskje ikke fotballbetting noe for deg. For fotballelskerne betyr dette massevis av spennende spillobjekter, og det fascinerende er at dette antallet faktisk mer eller mindre kan ganges med to. Hvordan er det mulig tenker kanskje mange? Jo, det handler rett og slett om at du har både odds og liveodds med cashout. Det betyr at du kan spille på hundrevis av ting før kampen starter, og underveis kommer mange av de samme oddsspillene eller nye til liveodds. Var det noen som sa Eldorado?

Fotball er den store sporten innenfor sportsbetting

Noen av oddsalternativene innenfor fotballbetting

På Tippekupongen finner du klassikeren 1X2 eller HUB. Det er også det mest spilte utfallet i enkeltkamper i fotball. Rett og slett oddsspill på om det blir uavgjort, hjemme- eller borteseier ved fulltid. Dette er også utfall du kan spille odds på ved halvtid. Mange velger å spille på begge disse to tingene på en og samme oddskupong.

Hvilket lag som vinner hver av omgangene er populært å spille på, det samme er resultat i antall mål ved pause og fulltid. Du kan også spille på hvilket lag som scorer først i en kamp og på hvilken måte målet kommer. Om det skjer etter innkast, på straffespark, frispark eller corner.
Odds kan du også spille på enkeltspillere. Det kan bety oddsspill på hvilken spiller som lager kampens første mål. Du kan spille på om konkrete spillere scorer i løpet av kampens første 5, 10, 15, 20 eller 30 minutter. Du kan også spille odds på om enkeltspillere pådrar seg rødt eller gult kort, eller om spilleren lager straffespark.

Innenfor fotballbetting finner du også langspill. Det er oddsspill på hvilke lag som vinner ligaer, turneringer, rykker ned eller kommer til finalen. Du kan også spille odds på hvem som blir toppscorer og hvilken manager som får sparken først i en konkret liga.