Bet med cashout

Noen ganger når man spiller på en fotballkamp eller en annen idrettsbegivenhet kan det være lenge å vente på at avgjørelsen faller. Ikke alle er like tålmodige mens de venter, selv om noen plasserte veddemål øker engasjementet og spenningen. Samtidig er det ikke alltid at ting utvikler seg slik man trodde da man plasserte veddemålet heller. Enten man blir utålmodig eller det går mot tap av innsatsen, er det fint at det finnes noe som kan lindre dette. Det er der det som kalles cashout kommer inn i bildet.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 2000 NOK
4
opptil 2.100 kr
5
1000 NOK

Dette er cashout

De som kikker innom hos bookmakere ser at cashout blir mer og mer utbredt innenfor sportsbetting. Enkelt sagt er det den siste trenden innen betting. Det er noe som bookmakerne tilbyr slik at man kan få en gevinst før idrettsbegivenheten er ferdig. Eller en mulighet til å redusere tapet før idrettsarrangementet er over. Cashout kom først i fotball, men er nå også mulig innenfor flere idretter som baseball, ishockey, handball, basketball og tennis. Er man stor fan av Premier League tilbys dette jevnt over på alle fotballkamper. For en full oversikt over hva som finnes av cashout må man bare titte innom bookmakeren for å se på hvilke idrettsbegivenheter dette tilbys.

Hent gevinsten før kampen er ferdig

Med cashout får man sjansen til å ta ut gevinsten av fotballkampen tidlig og avslutte spillet før kampen er over. Eller ta tapet og få noen av pengene tilbake i stedet for å vente til fotballkampen er over og tape alt. Hvor mye penger man får tilbake er opp til bookmakeren. Det kommer an på hvilke odds det kan spilles til live. Oddsen kan nemlig endre seg drastisk før- og underveis i spillet, siden det beror på hvordan lag og utøvere presterer.
En bookmaker kan tilby cashout på både pre-match og livebet. Det er sjeldnere på liveodds og da kun på singelspill.

På odds kan man også få cashout på kombinasjonsspill. Ønsker man å ta cashout trykker man bare på knappen for dette i sportsbooken til betsidene. Deretter tilbys man en sum for å avslutte spillet. Aksepteres denne avsluttes spillet. Deretter har bookmakeren ingen ytterligere forpliktelser i forhold til det opprinnelige veddemålet.

Bet med cashout

Fordeler med cashout

For spillerne er det flere fordeler med cashout. Man kan avslutte veddemålet tidlig om det neppe blir en suksess og redusere tapet. Eller man kan ta ut en redusert gevinst før idrettsbegivenheten er over. Uansett kan disse pengene reinvesteres tidligere i nye bet som kanskje gir større suksess. Om man ønsker det.