Premier League betting og britisk fotball

Verdens beste fotballiga er helt klart Premier League når det kommer til rangeringer fra UEFA. Dette merkes også hos bettingselskapene i Norge da Premier League er den ligaen hvor det er best odds og flest markeder å oppdage. Du som ønsker å spille på Liverpool eller et av de andre lagene kan gjøre det hos bettingsidene. Følg også de britiske lagene i Champions League, Europa League og Europa Conference League.

Odds på Premier League

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 2000 NOK
4
opptil 2.100 kr
5
1000 NOK

20 lag gjør opp om ligatittelen

Det er totalt 20 lag som utgjør ligaen hver sesong i Premier League. Laget som får flest poeng i løpet av sesongen vinner også ligatittelen og er britisk mester. De fire lagene som når topp 4 kvalifiserer seg til Champions League, som er den beste konkurransen i verden innen klubbfotball.

For de tre lagene som får minst poeng i løpet av sesongen, venter i stedet kamper i Championship neste sesong. Dermed er det tre nye lag som kvalifiserer seg til Premier League hver sesong. Å gå opp til Premier League er det beste en klubb kan gjøre økonomisk.

Bruk en oddsbonus på Premier League

Du som ønsker å spille på Premier League bør få en oddsbonus. Da vil du få flere odds og bedre forutsetninger for en virkelig god spillopplevelse. Det er mange oddsbonuser å ta del for den som vil. En innskuddsbonus er den vanligste, men det er mange flere oddsbonuser i Premier League å dra nytte av. Når det er store kamper med Haaland eller Ødegaard, kan det bli boostede odds på at de blir målscorere. Dermed har du alltid muligheten til å motta et spennende tilbud i Premier League.

betting på premier league

Mange odds på Premier League

Det er ingen fotballiga i verden som har bedre forutsetninger når det kommer til odds og betting. Før sesongen er outrights tilgjengelig. Spill på hvor mange mål Haaland kommer til å score i løpet av sesongen eller om det blir Liverpool eller Manchester City som vinner ligaen. Det er også odds på hvem som blir blant topp 4 og får spille Champions League eller hvilke tre lag som forlater serien og får spille i Championship i stedet.

I hver kamp er det mange hundre markeder du kan spille på. Dette betyr at det alltid er noe å oppdage for deg som spiller. Du kan for eksempel spille resultater, matchvinnere, antall mål og mye mer.

Hvis du vil ha enda flere odds å oppdage og unike markeder, kan du plassere odds live. Da får du spille kamper som er i full gang, noe som er enda bedre. Flere og flere spillere velger å tippe live i Norge i dag. Gjør det samme og oppdag live betting i Premier League.

Big 6 har størst interesse

Det er de seks største klubbene i England som er mest interessante for mange som følger den britiske ligaen. Manchester City, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Arsenal og Tottenham er de seks lagene det er snakk om. Når disse lagene spiller, er det mange odds å oppdage. Spesielt hvis det for eksempel er Manchester-derby eller London-derby.

Det som er gøy for oss nordmenn er at Martin Ødegaard spiller for Arsenal og Erling Braut Haaland for Manchester City. Dermed er det norske spillere å følge i toppen, noe som mange synes er gøy.

Men det er mange andre klassiske fotballklubber i Premier League foruten Big 6. Leicester har vunnet både Premier League og FA-cupen. Everton, Leeds, Southampton og Brentford er andre klassiske klubber. Flere av disse klubbene har også nordmenn i klubben. I Premier League har mange nordmenn spilt der Ole Gunnar Solskjær, som har vært trener i Manchester United, er den mest kjente.